HTML

Legacy

A blog a Wizards of the Coast Magic: the Gathering kártyajátékának szerintem legizgalmasabb formátumába kalauzolja az olvasót. Az oldalon egy magyar Legacy játékos osztja meg tapasztalatait, élményeit az érdeklődőkkel.

Friss topikok

Címkék

Legacy Lounge

2013.12.03. 14:37 ubcontrol

Kellemes társaságra, inspiráló szellemi környezetre vágysz? Gyere Legacyzni!

Ebben a formátumban az első körös győzelemtől kezdve a huszadik körig tartó kivéreztetésen át a millezésig minden lehetséges. Kinyílik a világ, ha nemcsak a T2-n használt legutóbbi pár kiadás lapjai jöhetnek szóba pakliépítésnél.

Brainstorm.jpg

A Metában minden hónapban van egy verseny, hol 10-20 játékos csap össze az értékes díjakért. Ha még nem érzed készen magad az éles küzdelemre, vagy túl sok lapod hiányzik a DCI legál versenyre, akkor a Legacy Lounge kiváló alkalom, hiszen itt proxy használattal, nem feltétlenül tier 1 paklival is jól érezheted magad.

Szeretnék havi egy alkalommal egy kezdő/casual Legacy játékot szervezni, ahol találkozhatunk a különböző paklikkal és kedvünkre pörgethetjük azokat. Együtt ismerkedhetünk, kísérletezhetünk ezzel a színes formátummal. Valami jelképes nevezési díjas versenyről is lehet szó, ha igény lesz rá, de maga a játék lényeg.

Míg a Legacy Lab kifejezetten a kompetitív felkészülést szolgálja, a Legacy Lounge alkalmain az inspiráló közösségen, a kellemesen lefárasztó agymunkán és a változatos játékon van a hangsúly.

Érdekel a Legacy? Majd fog!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mtglegacy.blog.hu/api/trackback/id/tr135673377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása