HTML

Legacy

A blog a Wizards of the Coast Magic: the Gathering kártyajátékának szerintem legizgalmasabb formátumába kalauzolja az olvasót. Az oldalon egy magyar Legacy játékos osztja meg tapasztalatait, élményeit az érdeklődőkkel.

Friss topikok

Címkék

Legacy GP Párizsban

2014.03.06. 14:31 ubcontrol

Ez volt az idei európai Legacy nagyrendezvény. Szándékaimmal ellentétben nem tudtam kiutazni. Néhány magyar játékos részt vett a megmérettetésen, de a második napra senki sem jutott be közülük.

Sokat lehetne írni a versenyről, a deckekről, a felmerülő kérdésekről és bírói döntésekről. Minderre most nincsen alkalmam. Viszont ami a számomra a legérdekesebb az egészben, hogy a kedvenc deck típusom, a Miracles milyen jól szerepelt a GP-n. GPT-t nyertek vele, az első nap után hárman 9-0-s mérleggel álltak. Végül ez a három játékos jutott be a Top8-ba is. Robbanásszerű sikere volt az archetípusnak. Ez a meta ideális volt a Miraclesnek.

 

Paulo Vitor Damo da Rosa, a világ egyik legjobbnak tartott játékosa is ezt az archetípust választotta a versenyre. Íme, az erről szóló cikk:

http://www.channelfireball.com/articles/pvs-playhouse-miracles/

Philipp Schönegger, akivel a bécsi GP sideeventjén mérköztem meg és azóta az interneten tartjuk a kapcsolatot, top4 lett Párizsban. Erről és a counter-top paklikról két cikket is publikált azóta:

http://www.eternalcentral.com/there-and-back-again-grand-prix-paris-top-4-report-with-miracles/

http://www.eternalcentral.com/there-and-back-again-miracles-philosophy-sideboarding/

Második lett Maxime Gilles, aki az alábbiakban számol be a GP-ről:

http://www.eternalcentral.com/grand-prix-paris-finalist-report-with-uwr-miracles/

 

Nagyon örülök, hogy életképes - sőt a legerősebbnek is mondható - az általam kedvelt és népszerűsített pakli típus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mtglegacy.blog.hu/api/trackback/id/tr585846261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása