HTML

Legacy

A blog a Wizards of the Coast Magic: the Gathering kártyajátékának szerintem legizgalmasabb formátumába kalauzolja az olvasót. Az oldalon egy magyar Legacy játékos osztja meg tapasztalatait, élményeit az érdeklődőkkel.

Friss topikok

Címkék

Cikkek itt is ott is

2013.10.10. 14:23 ubcontrol

A metások (HT-KG) megkértek, írjak pár cikket az ő oldalukra is. Nagyon jól esett a felkérés, megtisztel, hogy egy olvasottabb fórumon is megoszthatom gondolataimat. Itt található a Meta cikkoldala: http://metagames.hu/cikkek?0

Természetesen az mtglegacy-ra is fogok írni, mert szerintem hiánypótló egy magyar nyelű Legacy oldal és kedvet csinál a játékhoz. Továbbra is belinkelek érdekes cikkeket, ha lefordítani, újragondolni nincs is időm, de megismerésre érdemesnek tartom.

Például ma is olvastam egy értékes cikket, ami nagyon nekem szól. Ajánlom mindenkinek, aki nem mindig nyer:

http://www.channelfireball.com/articles/legacy-weapon-dealing-with-defeat/

Utálok veszíteni, nagyon nehezen dolgozom fel, ha nem egy sokkal jobb játékostól kapok ki. Nagyon igaza van a cikk szerzőjének abban, hogy ezt meg kell tanulni kezelni. Nem az ellenfél, az ő paklija, vagy a sors a hibás. Mindnyájan nyerni megyünk és sokat készülünk a versenyre. A dolgok természetes rendje, hogy veszíteni is fogunk. Nem a miénk a kupa, amit mások orvul ellopnak előlünk, sokaknak ugyanolyan joga és esélye van rá, mint nekünk.

Egy vereség után mosolyogjunk és gratuláljunk a győztesnek!

Ha nem így láttok, emlékeztessetek erre az írásomra! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mtglegacy.blog.hu/api/trackback/id/tr455561977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása